Jonkman & Vos

Financiële administratie / aangiften

Een gedegen administratie is van groot belang voor uw onderneming. De administratie dient mede voor het bepalen van uw strategie als ondernemer. Tevens dient de financiële administratie als grondslag voor de informatie die aan de Belastingdienst of bank verstrekt moet worden.

Met ons kunt u alle kanten op, zo kunnen wij de verwerking van uw administratie geheel op ons nemen. Uiteraard kunt u zelf de boekhouding gaan verwerken in een (online) boekhoudprogramma. Vervolgens kunnen wij uw boekhouding controleren en eventueel corrigeren. Zelf verwerken wij veruit de meeste administraties in het programma Snelstart. Hierin kunt u verkoopfacturen voor u klanten maken, inkoopfacturen inboeken (inlezen) en een automatische bankkoppeling laten lopen. Ook kunt er voor kiezen de verkoopfacturen via de app of Snelstart web op te maken en te versturen naar uw klant zonder dat u hiervoor achter uw pc/laptop hoeft te zitten. De inkoopfacturen kunnen d.m.v. een foto/download van de factuur met een paar handelingen in de administratie gezet worden. Ook bent u door middel van een financieel dashboard altijd op de hoogte van de actuele stand van uw administratie.

Doordat we streven naar zoveel mogelijk automatische verwerking is de administratie up-to-date en kunnen we gedurende het jaar advies geven voor het behalen van maximaal fiscaal voordeel. (Teveel) belasting betalen wordt niemand vrolijk van toch?