Maak kennis met ons!

Rieks Jonkman

Rieks Jonkman

Vennoot / fiscaal adviseur / aangiften

Ik ben Rieks Jonkman, vennoot en medeoprichter van het bedrijf in 2007. Daarvoor 28 jaren als adviseur werkzaam geweest op een administratie- en accountantskantoor. Sinds 1982 ben ik gehuwd en wij hebben 3 uitwonende kinderen en inmiddels zijn wij ook verrijkt met enkele kleinkinderen. Naast fotografie heb ik als hobby dronevliegen en fietsen, maar dan wel op een e-bike.

Erik Vos

Erik Vos

mede-oprichter

In Memoriam 18-09-1980 – 16-03-2020

Myranda Jonkman

Myranda Jonkman

VENNOTE / FISCAAL ADVISEUR / RAPPORTAGE / AANGIFTEN

In 2009 ben ik als Fiscaal Adviseur het team van Jonkman en Vos komen versterken en sinds een aantal jaren mag ik mij (vol trots) mede-eigenaar noemen. Mijn passie is om per klant kritisch te kijken naar de diverse processen binnen de organisatie en waar mogelijk automatisering toe te passen. Uiteindelijk is het doel een prettige samenwerking en de klant voorzien van het beste advies. Met mijn lieve man (tevens collega Marco) besteden wij onze vrije tijd graag aan tijd met familie, vrienden en uiteraard onze dochter Bo en zoon Jip. Mijn hobby’s zijn o.a. fotograferen en daarnaast ben ik actief op meerdere sociale netwerken.

Mariska Meijer-Ems

Mariska Meijer-Ems

SALARISADMINISTRATIE / RAPPORTAGE / AANGIFTEN

Sinds 1 oktober 2008 ben ik reeds werkzaam bij Administratiekantoor Jonkman & Vos. Na het behalen van mijn diploma in 1995 ben ik ruim 12,5 jaar werkzaam geweest bij Administratiekantoor Hendriksen & Kruizinga samen met mijn collega Rieks Jonkman. Inmiddels hoor ik bij de vaste inventaris! In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Ik onderhoud dan graag mijn sociale contacten. Ook trek ik een aantal keren per week mijn hardloopschoenen aan om even lekker te rennen. In het weekend ben ik graag aanwezig bij de sportactiviteiten van mijn kinderen. Naast al deze bezigheden drink ik graag met mijn man een heerlijk glas rode wijn.

Roy Jonkman

Roy Jonkman

RAPPORTAGE / AANGIFTEN / EXTERNE VERVOERSMANAGER

“Diegene die iets onderneemt en daarin mislukt is ongetwijfeld beter dan diegene die niets onderneemt en daarin slaagt”.

Marco Hartman

Marco Hartman

FISCAAL ADVISEUR / RAPPORTAGE / AANGIFTEN

Sinds 1 juli 2020 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Jonkman en Vos. Ik houd me inmiddels al 13 jaren met veel plezier bezig met het begeleiden van zowel ondernemers als particulieren bij hun financiële, administratieve en fiscale zaken. Een vertrouwensband, een zo efficiënt mogelijke samenwerking en de klant ontzorgen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn partner en tevens collega, onze dochter Bo en onze zoon Jip wonen wij in het mooie Alteveer.

Gernanda van der Schuur

Gernanda van der Schuur

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER / SPIL VAN HET BEDRIJF

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij het team van Jonkman & Vos. Na ruim 21 jaar bij een ander kantoor te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om in een nieuwe omgeving verder te gaan in deze functie. De variatie in mijn werkzaamheden zorgt voor veel werkplezier en het contact met de klant spreekt mij enorm aan. Geen dag is hetzelfde! In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Ik sport geregeld en vind het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Op zaterdag ben ik op het korfbalveld te vinden om onze dochter Britt aan te moedigen. Kamperen in ons favoriete vakantieland Oostenrijk is waar wij als gezin ieder jaar erg naar uitkijken.