Maak kennis met ons!

Rieks Jonkman

Rieks Jonkman

Vennoot / fiscaal adviseur / aangiften

Ik ben Rieks Jonkman, vennoot en medeoprichter van het bedrijf in 2007. Daarvoor 28 jaren als adviseur werkzaam geweest op een administratie- en accountantskantoor. Sinds 1982 ben ik gehuwd en wij hebben 3 uitwonende kinderen en inmiddels zijn wij ook verrijkt met enkele kleinkinderen. Naast fotografie heb ik als hobby dronevliegen en fietsen, maar dan wel op een e-bike.

Erik Vos

Erik Vos

mede-oprichter

In Memoriam 18-09-1980 – 16-03-2020

Myranda Jonkman

Myranda Jonkman

VENNOTE / FISCAAL ADVISEUR / RAPPORTAGE / AANGIFTEN

In 2009 ben ik als Fiscaal Adviseur het team van Jonkman en Vos komen versterken en sinds een aantal jaren mag ik mij (vol trots) mede-eigenaar noemen. Mijn passie is om per klant kritisch te kijken naar de diverse processen binnen de organisatie en waar mogelijk automatisering toe te passen. Uiteindelijk is het doel een prettige samenwerking en de klant voorzien van het beste advies. Met mijn lieve man (tevens collega Marco) besteden wij onze vrije tijd graag aan tijd met familie, vrienden en uiteraard onze dochter Bo en zoon Jip. Mijn hobby’s zijn o.a. fotograferen en daarnaast ben ik actief op meerdere sociale netwerken.

Marco Hartman

Marco Hartman

VENNOOT / FISCAAL ADVISEUR / RAPPORTAGE / AANGIFTEN

Sinds 1 juli 2020 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Jonkman en Vos. Ik houd me inmiddels al 16 jaren met veel plezier bezig met het begeleiden van zowel ondernemers als particulieren bij hun financiële, administratieve en fiscale zaken. Een vertrouwensband, een zo efficiënt mogelijke samenwerking en de klant ontzorgen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn partner en tevens collega, onze dochter Bo en onze zoon Jip wonen wij in het mooie Alteveer.

Roy Jonkman

Roy Jonkman

VENNOOT / RAPPORTAGE / AANGIFTEN / EXTERNE VERVOERSMANAGER

Sinds 1 oktober 2012 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Jonkman en Vos. In eerste instantie parttime, gecombineerd met een andere baan. In de avonduren heb ik diverse cursussen met succes afgerond, waarna ik hier in 2016 fulltime aan de slag ben gegaan. Vrije tijd besteed ik graag aan klusjes rond om huis, een drankje doen met vrienden en reizen. Vooral reizen over ver heeft mijn voorkeur. Mijn vorige baan heeft mij geleerd dat de klant koning is. Dat is bij Jonkman en Vos ook zeker het geval. Ik streef naar een goede samenwerking en een prettige omgang met onze klanten. Wat voor mij het werken leuk maakt bij Jonkman en Vos, is de laagdrempeligheid van het kantoor en de connectie met mijn collega’s.

Mariska Meijer-Ems

Mariska Meijer-Ems

SALARISADMINISTRATIE / RAPPORTAGE / AANGIFTEN

Sinds 1 oktober 2008 ben ik reeds werkzaam bij Administratiekantoor Jonkman & Vos. Na het behalen van mijn diploma in 1995 ben ik ruim 12,5 jaar werkzaam geweest bij Administratiekantoor Hendriksen & Kruizinga samen met mijn collega Rieks Jonkman. Inmiddels hoor ik bij de vaste inventaris! In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Ik onderhoud dan graag mijn sociale contacten. Ook trek ik een aantal keren per week mijn hardloopschoenen aan om even lekker te rennen. In het weekend ben ik graag aanwezig bij de sportactiviteiten van mijn kinderen. Naast al deze bezigheden drink ik graag met mijn man een heerlijk glas rode wijn.

Gernanda van der Schuur

Gernanda van der Schuur

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER / SPIL VAN HET BEDRIJF

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij het team van Jonkman & Vos. Na ruim 21 jaar bij een ander kantoor te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om in een nieuwe omgeving verder te gaan in deze functie. De variatie in mijn werkzaamheden zorgt voor veel werkplezier en het contact met de klant spreekt mij enorm aan. Geen dag is hetzelfde! In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Ik sport geregeld en vind het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Op zaterdag ben ik op het korfbalveld te vinden om onze dochter Britt aan te moedigen. Kamperen in ons favoriete vakantieland Oostenrijk is waar wij als gezin ieder jaar erg naar uitkijken.

Nina van 't Holt-Beekelaar

Nina van ’t Holt-Beekelaar

RAPPORTAGE / AANGIFTEN

Mijn naam is Nina van ’t Holt-Beekelaar. Ik woon in het mooie Gramsbergen samen met mijn man Harjan, zoon Jarno en twee dochters Marissa en Leone. Ik mag graag zwemmen, wandelen en skiën en hou wel van een feestje. De zaterdag staat in het teken van de sport van de kinderen. Na het behalen van mijn diploma in 1988 ben ik gaan werken bij Reinink, wat later Hendriksen & Kruizinga werd. Hier heb ik 19 jaar met plezier gewerkt, samen met collega’s Rieks, Mariska en Erik. Daarna heb ik het werk dichter bij huis gezocht. Maar na een telefoontje van Rieks of ik bij hem en Myranda wilde komen werken, ben ik na 14 jaar toch weer teruggekeerd naar Hoogeveen en werk ik bij Jonkman & Vos.

Marissa van 't Holt

Marissa van ’t Holt

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Sinds 20 januari 2022 ben ik werkzaam als receptioniste bij Administratiekantoor Jonkman & Vos. Mijn moeder Nina behoort ook tot het team Jonkman & Vos, op deze manier ben ik dan ook hier terecht gekomen voor het invullen van deze functie op de maandag en donderdag. De andere 4 dagen werk ik als kapster in Coevorden. In mijn vrije tijd ben ik samen met mijn vriend Maurijn. Wij gaan elk jaar samen op vakantie naar Lazise, dat ligt aan het Gardameer in Italië. Ook vind ik het leuk om naar feestjes te gaan met vrienden. Op de zaterdag ben ik te vinden op het volleybalveld als scheidsrechter, maar speel ik zelf ook bij Dames 1 van Gramsbergen.

Marja Lichtendonk-van der Vinne

Marja Lichtendonk-van der Vinne

RAPPORTAGE / AANGIFTEN

Sinds 1 juli 2023 ben ik werkzaam bij administratiekantoor Jonkman en Vos. Na het behalen van mijn diploma bedrijfsadministratie in 2007 ben ik gaan werken op de administratie van een bouwbedrijf. Om verder te groeien heb ik in de avonduren een opleiding gevolgd, toen ik mijn diploma hiervoor had behaald ben ik gaan werken bij een administratiekantoor in Hollandscheveld. Hier heb ik ruim 11 jaar met plezier gewerkt, waarna ik het tijd vond om de overstap te maken naar een ander kantoor om mij verder te ontwikkelen. Ik vind het leuke aan mijn werk het contact met klanten en collega’s. Ik woon samen met mijn man Sam en onze drie kinderen, Isa, Milou en Stan, in Hollandscheveld. In mijn vrije tijd bespeel ik bugel bij de plaatselijke muziekvereniging. Ik doe graag leuke dingen met ons gezin en we vinden het gezellig om af te spreken met familie en vrienden.

Silvana de Bie-Jonkman

Silvana de Bie-Jonkman

AANGIFTEN

Mijn naam is Silvana de Bie. Woonachtig in het fijne dorpje Alteveer samen met mijn man Ronald en twee dochters Bobbi en Maan. Na 18 jaar, met veel plezier, manager te zijn geweest in een grote retailorganisatie vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 1 oktober 2023 versterk ik het leuke team van Jonkman en Vos, daarnaast volg ik een opleiding die heel mooi aansluit bij het werk dat ik doe. Hierdoor hoop ik me snel te kunnen ontwikkelen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om tijd door te brengen met mijn gezin, maar ook van sporten en naar de sauna gaan word ik blij.